Ondernemer over stoelverhuur

Ik ben meer dan  30 jaar actief als ondernemer in de kappers branche en ik wil graag mijn ervaring over stoelverhuur delen. Ik heb hele grote veranderingen meegemaakt, toen ik  begon waren er in ons dorp 7 salons gevestigd op dit moment zijn er al meer dan 100 geregistreerde kappers, en dan nog een aantal die gewoon rond rijden en helemaal niet zichtbaar zijn.

Kort gezegd, de taart moet in veel meer stukken gesneden worden, je moet als ondernemer je stinkende best doen om klanten te houden.

Iedere ondernemer herkent dit wel, hierbij komt ook nog kijken dat personeelskosten steeds hoger worden, en de personeelsleden willen graag meer loon.

Wat is er dan idealer om juist met elkaar samen te werken i.p.v. elkaars concurrent te worden!

Dit is de reden waarom ik mij het afgelopen jaar in dit onderwerp ben gaan verdiepen, ik ben hierbij in contact gekomen met Han van Eggen die geholpen heeft met het opstellen van de huur en samenwerkingsovereenkomst zodat het voor zowel huurder als verhuurder juridisch veilig is om te ondernemen en financieel aantrekkelijk voor beide partijen.   Wat een verademing om samen te werken met collega’s die denken als ondernemer, mits deze samenwerking goed geregeld is bied het voordeel voor beiden. Het was even wennen maar ik ben nu weer een gelukkige ondernemer.

Dit dankzij  salonstoelhuren.com.