Een workshop stoelverhuur beantwoord alle vragen die u heeft over stoelverhuur. Altijd al willen beginnen met stoelverhuur? In deze stoelverhuur workshop leert u alles wat u moet weten over stoelverhuur.  Zodat u na de workshop op een zorgvuldige wijze stoelverhuur kunt organiseren in uw salon. Kortom u krijgt antwoord op de vraag: wat is stoelverhuur?

Veel vragen die opkomen bij ondernemers die met stoelverhuur willen beginnen zijn bijvoorbeeld: welke eisen stelt de belastingdienst? Welke verzekeringen en overeenkomsten heb ik nodig? Na het volgen van de stoelverhuur workshop weet u precies hoe u stoelverhuur kunt implementeren in uw salon.

De workshop stoelverhuur beantwoord alle vragen die u heeft.

Voor wie is een workshop stoelverhuur

Stoelverhuur is iets wat niet alleen in de kappersbranche gedaan wordt, maar bijvoorbeeld ook zeer geschikt is voor schoonheidssalons, massagesalons en nagelsalons. In de workshop stoelverhuur heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen over onderwerpen waar u graag meer over wilt weten. Naast alle informatie die u krijgt in de workshop kunt u dus ook antwoord krijgen op specifieke vragen die u stelt.  

De workshop stoelverhuur is niet alleen geschikt voor stoelverhuurders, maar zeker ook voor stoelhuurders. Voor een stoelhuurder is de stap doorgaans net zo groot als voor stoelverhuurders. Voor de stoelhuurders wordt bijvoorbeeld duidelijk in de workshop stoelverhuur hoe stoelverhuur in de praktijk functioneert en belangrijker nog waar u op moeten letten. Het is belangrijk dat beide partijen duidelijk in beeld hebben wat de voordelen en nadelen zijn en welke eisen er komen kijken bij stoelverhuur.

De workshop stoelverhuur omvat alles wat je als stoelverhuurder moet weten als u wilt beginnen met stoelverhuur.

Het doel van stoelverhuur is het creëren van een win-win situatie voor beide partijen. Het is daarom van belang om duidelijk te hebben wat uw doelen zijn en met wie u samen wilt werken. Dit geldt zowel voor de stoelhuurder en stoelverhuurder.

De opbouw van de workshop stoelverhuur

De workshop stoelverhuur begint met een korte introductie van de workshopgever en uiteraard ook vanuit u als potentiële stoelverhuurder. Op deze manier krijgen wij inzicht in wat voor salon u heeft en welke punten voor u van belang zijn. De volgende onderwerpen zijn algemeen van toepassing binnen stoelverhuur en zullen diepgaand en uitvoering worden besproken zodat u een goede basiskennis op kunt bouwen van stoelverhuur.

Aan het einde heeft u alle tijd om vragen te stellen, mochten uw vragen nog niet beantwoord zijn. Uiteraard bent u ook vrij om tijdens de workshop vragen te stellen.

Zowel de stoelhuurder en de stoelverhuurder vinden antwoord op al hun vragen in de workshop stoelverhuur.

Het resultaat van de workshop stoelverhuur

Zoals eerder aangegeven worden er diverse onderwerpen rondom stoelverhuur behandeld in de workshop stoelverhuur. Onderstaand een korte opsommingen van wat u weet na het volgen van de workshop.

 • Algemene basiskennis van stoelverhuur
 • Welke overeenkomsten en contacten u nodig heeft
 • Welke afspraken u in uw samenwerkingsovereenkomst kunt opnemen
 • Op welke manier u kosten kunt berekenen voor stoelverhuur
 • Welke verzekeringen u moet afsluiten
 • Hoe u de opbrengsten van productverkoop kunt verdelen
 • Of u een concurrentiebeding kunt opnemen
 • Op welke manier u nieuwe klanten verdeeld
 • Welke eisen de belastingdienst stelt aan stoelverhuur
 • Hoe een huurprijs per maand wordt berekent
 • Antwoord op uw gestelde vragen
 • En nog veel meer…

Mocht u nog vragen hebben omtrent de workshop stoelverhuur schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen omtrent stoelverhuur volg ons dan op Facebook of Instagram.